-->

понеділок, 22 вересня 2014 р.

Ювілейний концерт Фіолету у Львові



ФІОЛЕТ відзначить 5-річчя існування великим концертом у Львові.
Українські рокери ФІОЛЕТ з луцькою пропискою восени 2014-го року відзначатимуть 5-річчя існування гурту. Відтак, музиканти запланували декілька великих концертів, на яких разом зі своїми шанувальниками відзначать першу круглу дату в історії своєї ватаги.
Нагадаємо, що напочатку року команда порадувала шанувальників новим альбомом «Вігвам», на підтримку якого ФІОЛЕТ провів всеукраїнський клубний тур, котрий незважаючи на буремні події в країні, минув успішно та насичено. Альбом отримав величезну кількість схвальних відгуків як від шанувальників гурту, так і від музичних критиків та журналістів.


28 вересня ФІОЛЕТ завітає з великою сольною програмою до Львова, де у клубі «Пікассо» відіграє понад двогодинний концерт з кращих пісень гурту за 5 років. Обіцяють музиканти і сюрпризи і зіркових гостей.
«Певно, ми дійшли до тої точки, коли по мірках музичних навряд можемо називатися молодим гуртом. Відповідно, новому віковому рівню треба відповідати:) Львівський концерт буде одним із найбільших наших клубних виступів в історії гурту. Постараємося і зі звуком, і зі світлом. Відтак, підготовку починаємо вже нині. То має бути гарне свято доброї музики, яке повинно сподобатися всім присутнім!», - розповів про запланований захід лідер і вокаліст гурту Сергій Мартинюк.
Як зазначають музиканти, концертів до 5-річчя гурту буде декілька. Зокрема на львівський, ФІОЛЕТ планує зібрати своїх шанувальників із інших міст західного регіону України.



Квитки можна придбати:

Адреса каси:вул. Дорошенка, 19 (у дворі)
Час роботи:Пн-Сб: 10:00 - 19:00

Український магазин "Наш Формат"

Адреса каси:вул. Братів Рогатинців, 24. (біля пл. Ринок)
Час роботи:Пн-Сб: 10:00 - 19:00, Нд: 12:00-19:00

приміщення ТРЦ “Кінг Крос Леополіс” (перший поверх)
перед входом в супермаркет "Ашан" напроти магазину "Терра Нова"

Адреса каси:Львівська обл., Пустомитівський р-н, село Сокільники, вул.Стрийська, 30
Час роботи:Пн-Нд 10:00 - 22:00

Копальня кави (туристичний інфо-центр)

Адреса каси:пл. Ринок, 10
Час роботи:
Пн-Нд 10:00 - 22:00

Немає коментарів:

Дописати коментар