-->

пʼятницю, 12 жовтня 2012 р.

Конкурс фестивалю молодої української прози «Прозаріум»


20 вересня о 16.00 у приміщенні Муніципальної книгарні «Сяйво книги» (м. Київ, вул. Велика Васильківська, 6) відбудеться презентація фестивалю молодої української прози «Прозаріум»
Мета фестивалю – пошук та підтримка молодих прозаїків, які працюють першочергово у малих прозових формах.

Молодими журі вважає авторів до 30-років, у яких немає ще жодної прозової книжки. Сенс Прозаріуму – дати дорогу в життя, допомогти зробити перший серйозний крок у літературу. Рукописи приймаються до 20 листопада.
Фестиваль складається з двох частин – конкурсної (віртуальної) і публічної. На електронну адресу фестивалю prozarium@ukr.net майбутні учасники надсилатимуть свої твори за такими номінаціями:
1. Поезопроза (5-7 творів);
2. Прозові твори малих форм – новелети, новели, оповідання (не більше 3-х творів);
3. Презентація великих форм – повістей, романів – уривок не більше 5 тис. знаків плюс короткий синопсис (переказ сюжету) твору.
Журі, до складу якого входять провідні сучасні прозаїки Юрій Мушкетик (почесний голова), Віктор Баранов, Сергій Грабар, Володимир Даниленко, Лариса Денисенко і Андрій Курков, відомий критик Євген Баран, обере 10-15 кращих учасників, які у визначений час зберуться на другу частину фестивалю – публічну, яка відбуватиметься у формі читань з визначенням переможців.
Про нагороди та заохочувальні призи буде повідомлено на самій презентації.
Засновниками фестивалю виступають Національна спілка письменників України, журнал «Київ» та Портал сучасної української літератури www.ualit.org

Джерело:  http://ualit.org

Немає коментарів:

Дописати коментар